Βασίλης Σπανούλης

Βασίλης Σπανούλης. Την απόσυρση του ύστερα από 20 χρόνια από το μπάσκετ, ανακοίνωσε ο βασίλης σπανούλης στο instagram το σάββατο. Ο βασίλης σπανούλης (λάρισα, γεννήθηκε 7 αυγούστου 1982) είναι έλληνας διεθνής καλαθοσφαιριστής που αγωνίζεται από το καλοκαίρι του 2010, στη basket league σκρατσ και την ευρωλίγκα, για την ομάδα του ολυμπιακού πειραιώς. Ο σπανούλης ανακοίνωσε ότι αποσύρεται! Όλα τα άρθρα για βασίλης σπανούλης από το gazzetta.gr | μάθε τα τελευταία αθλητικά νέα για όλα τα σπορ από την ελλάδα και τον κόσμο! Παίζει ως πλέι μέικερ και σούτινγκ γκαρντ εξίσου.

Ο σπανούλης είχε πει στην εθνική μέχρι τα 40. Ο βασίλης σπανούλης αποχώρησε από τα παρκέ, άφησε όμως μια ασύγκριτη κληρονομιά μεγάλων σουτ, νικητήριων καλαθιών και στιγμών που έκριναν. Από την πλευρά του ο σπύρος καβαλιεράτος υποστήριξε πως ο σπανούλης μπορεί να γίνει ο επόμενος γιασικεβίτσιους στην προπονητική, ενώ ήταν ξεκάθαρος για το ποιος είναι ο κορυφαίος. Ο σπανούλης συναντήθηκε με τους γιώργο και παναγιώτη αγγελόπουλο, ανακοινώνοντάς τους την απόφαση του να σταματήσει όχι μόνο από τον ολυμπιακό αλλά γενικά την καριέρα του. Όλα τα άρθρα για βασίλης σπανούλης από το gazzetta.gr | μάθε τα τελευταία αθλητικά νέα για όλα τα σπορ από την ελλάδα και τον κόσμο!

Βασίλης Σπανούλης και Ολυμπία Χοψονίδου: Κόβουν πίτα με τα ...
Βασίλης Σπανούλης και Ολυμπία Χοψονίδου: Κόβουν πίτα με τα ... from www.flash.gr
Η fiba με ένα βίντεο από τις καλύτερες στιγμές του… Όλα τα άρθρα για βασίλης σπανούλης από το gazzetta.gr | μάθε τα τελευταία αθλητικά νέα για όλα τα σπορ από την ελλάδα και τον κόσμο! Η αποθεωση απο τον τζοκοβιτς και η απαντηση του «kill βασίλης σπανούλης: Από την πλευρά του ο σπύρος καβαλιεράτος υποστήριξε πως ο σπανούλης μπορεί να γίνει ο επόμενος γιασικεβίτσιους στην προπονητική, ενώ ήταν ξεκάθαρος για το ποιος είναι ο κορυφαίος. Πώς επηρεάζεται η ψυχική μας υγεία όταν κρατάμε κακιά στους ανθρώπους Την απόφαση να βάλει τέλος σε μια τρομερή καριέρα σε ηλικία 39 ετών, αν και έμοιαζαν όλα. Ήταν μία κίνηση που τάραξε τα νερά του ελληνικού και. Ο βασίλης σπανούλης πήρε μεταγραφή από τον παναθηναϊκό στον ολυμπιακό στις 11 ιουλίου του 2010.

Η fiba με ένα βίντεο από τις καλύτερες στιγμές του…

Ο βασίλης σπανούλης που συνέδεσε το όνομά του με τις μεγάλες επιτυχίες της εθνικής και του ολυμπιακού ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την αγωνιστική δράση, μετά από 22 χρόνια με. Ο σπανούλης είχε πει στην εθνική μέχρι τα 40. Όλα τα άρθρα για βασίλης σπανούλης από το gazzetta.gr | μάθε τα τελευταία αθλητικά νέα για όλα τα σπορ από την ελλάδα και τον κόσμο! Η fiba με ένα βίντεο από τις καλύτερες στιγμές του… Ο βασίλης σπανούλης αποχώρησε από τα παρκέ, άφησε όμως μια ασύγκριτη κληρονομιά μεγάλων σουτ, νικητήριων καλαθιών και στιγμών που έκριναν. Αποχωρεί από τα παρκέ ο σπουδαίος βασίλης σπανούλης! Πριν από λίγο ανακοίνωσα στους προέδρους ότι ήρθε η ώρα να κλείσει το μεγαλύτερο κεφάλαιο της ζωής μου και τους. Παναγοπούλου, βασίλης σπανούλης, βίκυ σταυροπούλου, βάσια τριφύλλη, βίκυ χατζηβασιλείου. Ο βασίλης σπανούλης έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στο instagram. Παίζει ως πλέι μέικερ και σούτινγκ γκαρντ εξίσου. Από την πλευρά του ο σπύρος καβαλιεράτος υποστήριξε πως ο σπανούλης μπορεί να γίνει ο επόμενος γιασικεβίτσιους στην προπονητική, ενώ ήταν ξεκάθαρος για το ποιος είναι ο κορυφαίος. Το μήνυμα της fiba για την επιστροφή του στην εθνική ελλάδας. See more of βασίλης σπανούλης on facebook.

Η ομάδα βγήκε για μπάνιο. Ο βασίλης σπανούλης έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στο instagram. Συμπαίκτες, αντίπαλοι και βαγγέλης μαρινάκης πλέκουν το εγκώμιο του «kill. Αποχωρεί από τα παρκέ ο σπουδαίος βασίλης σπανούλης! Author 17:24 26 ιουνίου, 2021.

Βασίλης Σπανούλης: Τέλος η σεζόν για τον αρχηγό | Pagenews.gr
Βασίλης Σπανούλης: Τέλος η σεζόν για τον αρχηγό | Pagenews.gr from cdn.pagenews.gr
Ο κυριάκος μητσοτάκης υποκλίθηκε στον «kill bill». Κατεβάστε το eortologio για android και iphone δωρεάν! Αποχωρεί από τα παρκέ ο σπουδαίος βασίλης σπανούλης! Ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία της ελλάδας και της ευρώπης, ο βασίλης σπανούλης, κρεμά τα παπούτσια του. Σε ηλικία 38 ετών, ο βασίλης σπανούλης ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τα παρκέ, εκεί όπου δοξάστηκε και έγραψε το όνομά του δίπλα στους κορυφαίους του αθλήματος. Τίτλους στην τεράστια καριέρα του έριξε ο βασίλη σπανούλης. Ο βασίλης σπανούλης είναι ο σημαντικότερος παίκτης στην σύγχρονη ιστορία του ολυμπιακού, αλλά και μια τεράστια προσωπικότητα για το ευρωπαϊκό και το παγκόσμιο μπάσκετ. Ο βασίλης σπανούλης δεν είναι και δεν θα μπορούσε να είναι αυτό που φαίνεται, γιατί κάθε μεγάλος αθλητής έχει πίσω του μια πολύ μεγάλη ιστορία.

Ο βασίλης σπανούλης είναι ο σημαντικότερος παίκτης στην σύγχρονη ιστορία του ολυμπιακού, αλλά και μια τεράστια προσωπικότητα για το ευρωπαϊκό και το παγκόσμιο μπάσκετ.

Ο βασίλης σπανούλης πήρε μεταγραφή από τον παναθηναϊκό στον ολυμπιακό στις 11 ιουλίου του 2010. Ο βασίλης σπανούλης έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στο instagram. Ο βασίλης σπανούλης προσπάθησε να διαβάσει τα χείλη σ' ένα ερυθρόλευκο challenge, όμως δεν είχε την ανάλογη επιτυχία, ειδικά με το να βρει το τηλεκοντρόλ. Πώς επηρεάζεται η ψυχική μας υγεία όταν κρατάμε κακιά στους ανθρώπους Ο θρύλος βασίλης σπανούλης, ανακοίνωσε σήμερα (26/6) ότι σταματάει το μπάσκετ και ο μπασκετικός (και όχι μόνο) πλανήτης τον αποχαιρετά με μηνύματα στα social media και ανακοινώσεις. Ανακοινωσε τη αποσυρση του απο το μπασκετ. Ήταν μία κίνηση που τάραξε τα νερά του ελληνικού και. Ο βασίλης σπανούλης ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το μπάσκετ. Την απόφαση να βάλει τέλος σε μια τρομερή καριέρα σε ηλικία 39 ετών, αν και έμοιαζαν όλα. Από την πλευρά του ο σπύρος καβαλιεράτος υποστήριξε πως ο σπανούλης μπορεί να γίνει ο επόμενος γιασικεβίτσιους στην προπονητική, ενώ ήταν ξεκάθαρος για το ποιος είναι ο κορυφαίος. Author 17:24 26 ιουνίου, 2021. Παίζει ως πλέι μέικερ και σούτινγκ γκαρντ εξίσου. Συμπαίκτες, αντίπαλοι και βαγγέλης μαρινάκης πλέκουν το εγκώμιο του «kill.

Την απόφαση να βάλει τέλος σε μια τρομερή καριέρα σε ηλικία 39 ετών, αν και έμοιαζαν όλα. Η ομάδα βγήκε για μπάνιο. Κατεβάστε το eortologio για android και iphone δωρεάν! Ο κυριάκος μητσοτάκης υποκλίθηκε στον «kill bill». Ήταν μία κίνηση που τάραξε τα νερά του ελληνικού και.

Βασίλης Σπανούλης: Αποκάλυψε το φύλο του έκτου μωρού που ...
Βασίλης Σπανούλης: Αποκάλυψε το φύλο του έκτου μωρού που ... from www.govastileto.gr
Ανακοινωσε τη αποσυρση του απο το μπασκετ. Ο βασίλης σπανούλης έκανε γνωστό σήμερα (26/6) πως αποσύρεται από το μπάσκετ, μετά από μία καριέρα που κράτησε πάνω από 20 χρόνια. Από την πλευρά του ο σπύρος καβαλιεράτος υποστήριξε πως ο σπανούλης μπορεί να γίνει ο επόμενος γιασικεβίτσιους στην προπονητική, ενώ ήταν ξεκάθαρος για το ποιος είναι ο κορυφαίος. Η ομάδα βγήκε για μπάνιο. Ο κυριάκος μητσοτάκης υποκλίθηκε στον «kill bill». Το ότι ο βασίλης σπανούλης θεωρείται ο μεγαλύτερος, δηλαδή ο πιο σπουδαίος, έλληνας μπασκετμπολίστας μετά από τον νίκο γκάλη, παραδόξως, πιστοποιείται από το εξωτερικό. Αποχωρεί από τα παρκέ ο σπουδαίος βασίλης σπανούλης! O βασίλης σπανούλης αποφάσισε να δώσει τέλος σε μια τεράστια καριέρα και μια πορεία που στιγμάτισε το ευρωπαϊκό μπάσκετ και θα μείνει χαραγμένη στις μνήμες όλων για πάντα.

Ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία της ελλάδας και της ευρώπης, ο βασίλης σπανούλης, κρεμά τα παπούτσια του.

Την απόσυρση του ύστερα από 20 χρόνια από το μπάσκετ, ανακοίνωσε ο βασίλης σπανούλης στο instagram το σάββατο. Πώς επηρεάζεται η ψυχική μας υγεία όταν κρατάμε κακιά στους ανθρώπους Ο κυριάκος μητσοτάκης υποκλίθηκε στον «kill bill». Παναγοπούλου, βασίλης σπανούλης, βίκυ σταυροπούλου, βάσια τριφύλλη, βίκυ χατζηβασιλείου. Ο σπανούλης συναντήθηκε με τους γιώργο και παναγιώτη αγγελόπουλο, ανακοινώνοντάς τους την απόφαση του να σταματήσει όχι μόνο από τον ολυμπιακό αλλά γενικά την καριέρα του. Ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία της ελλάδας και της ευρώπης, ο βασίλης σπανούλης, κρεμά τα παπούτσια του. Τίτλους στην τεράστια καριέρα του έριξε ο βασίλη σπανούλης. Ο βασίλης σπανούλης αποχώρησε από τα παρκέ, άφησε όμως μια ασύγκριτη κληρονομιά μεγάλων σουτ, νικητήριων καλαθιών και στιγμών που έκριναν. Παίζει ως πλέι μέικερ και σούτινγκ γκαρντ εξίσου. Ο βασίλης σπανούλης είναι ο σημαντικότερος παίκτης στην σύγχρονη ιστορία του ολυμπιακού, αλλά και μια τεράστια προσωπικότητα για το ευρωπαϊκό και το παγκόσμιο μπάσκετ. Το μήνυμα της fiba για την επιστροφή του στην εθνική ελλάδας. Η αποθεωση απο τον τζοκοβιτς και η απαντηση του «kill βασίλης σπανούλης: Πριν από λίγο ανακοίνωσα στους προέδρους ότι ήρθε η ώρα να κλείσει το μεγαλύτερο κεφάλαιο της ζωής μου και τους.

Post a Comment for "Βασίλης Σπανούλης"