Αδεδυ

Αδεδυ. Την κήρυξη νέας 24ωρης απεργίας στις 16 ιουνίου 2021 ανακοίνωσε η αδεδυ «για να μην ψηφιστεί το αντεργατικό και αντιλαϊκό νομοσχέδιο της κυβέρνησης της ν.δ. Ανώτατη διοίκηση ενώσεων δημοσίων υπαλλήλων. Όπως σημειώνει η αδεδυ η στάση εργασίας που είχε προκηρυχθεί για την συγκεκριμένη ημέρα μετατρέπεται σε 24ωρη απεργία «για να μην ψηφιστεί το αντεργατικό και αντιλαϊκό νομοσχέδιο της. Ανώτατη διοίκηση ενώσεων δημοσίων υπαλλήλων (αδεδυ). «καλούμε τα νομαρχιακά τμήματα της α.δ.ε.δ.υ., σε συνεργασία με τα εργατικά κέντρα να πραγματοποιήσουν αντίστοιχες συγκεντρώσεις στην.

Τη συνέχιση των κινητοποιήσεων με παλλαϊκό συλλαλητήριο την τετάρτη, 16 ιουνίου 2021, στις 16:00, μαζί με το εργατικό κέντρο της αθήνας, αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ. Την συνέχιση των κινητοποιήσεων της αποφάσισε η αδεδυ με νέα στάση εργασίας και συλλαλητήριο. Τη συνέχιση των κινητοποιήσεων με παλλαϊκό συλλαλητήριο την τετάρτη, 16 ιουνίου 2021, στις 16:00, μαζί με το εργατικό κέντρο της αθήνας, αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ. Μποτιλιάρισμα στους δρόμους της αθήνας λόγω απεργίας των μμμ. Τη συνέχιση των κινητοποιήσεων με παλλαϊκό συλλαλητήριο την τετάρτη, 16 ιουνίου 2021, στις 16:00, μαζί με το εργατικό κέντρο της αθήνας, αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ.

Η ΑΔΕΔΥ (ξανα)απεργεί για το 8ωρο στον ιδιωτικό τομέα ...
Η ΑΔΕΔΥ (ξανα)απεργεί για το 8ωρο στον ιδιωτικό τομέα ... from media.liberal.gr
Ανώτατη διοίκηση ενώσεων δημοσίων υπαλλήλων (αδεδυ). Όπως σημειώνει η αδεδυ η στάση εργασίας που είχε προκηρυχθεί για την συγκεκριμένη ημέρα μετατρέπεται σε 24ωρη απεργία «για να μην ψηφιστεί το αντεργατικό και αντιλαϊκό νομοσχέδιο της. Το συλλαλητήριο θα γίνει έξω από τη βουλή, στην πλατεία συντάγματος. Η αδεδυ μετατρέπει τη στάση εργασίας της 16ης ιουνίου σε 24ωρη απεργία την ίδια μέρα. Αδεδυ < ανώτατη διοίκηση ενώσεων δημοσίων υπαλλήλων. Τη συνέχιση των κινητοποιήσεων με παλλαϊκό συλλαλητήριο την τετάρτη, 16 ιουνίου 2021, στις 16:00, μαζί με το εργατικό κέντρο της αθήνας, αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ. «καλούμε τα νομαρχιακά τμήματα της α.δ.ε.δ.υ., σε συνεργασία με τα εργατικά κέντρα να πραγματοποιήσουν αντίστοιχες συγκεντρώσεις στην. Καλούν στο συλλαλητήριο έξω από τη βουλή στις 16:00.

Το συλλαλητήριο θα γίνει έξω από τη βουλή, στην πλατεία συντάγματος.

Η αδεδυ σε ανακοίνωσή της αναφέρει επίσης: Η εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ αποφάσισε τη διοργάνωση συλλαλητηρίου στις 16 ιουνίου 2021, στις 11:00 πμ, στην πλατεία κλαυθμώνος. «αυτό το νομοσχέδιο πρέπει να αποσυρθεί!» επισημαίνει η αδεδυ και καλεί την τετάρτη στο συλλαλητήριο έξω από τη βουλή, στην πλατεία συντάγματος, στις 16:00. Η αδεδυ σε ανακοίνωσή της αναφέρει επίσης: Όπως σημειώνει η αδεδυ η στάση εργασίας που είχε προκηρυχθεί για την συγκεκριμένη ημέρα μετατρέπεται σε 24ωρη απεργία «για να μην ψηφιστεί το αντεργατικό και αντιλαϊκό νομοσχέδιο της. Μποτιλιάρισμα στους δρόμους της αθήνας λόγω απεργίας των μμμ. Με ανακοίνωση που εξέδωσε η αδεδυ, γνωστοποίησε ότι κήρυξε 24ωρη απεργία για την τετάρτη 16 ιουνίου. Πανελλαδική στάση εργασίας ενάντια στο νόμο για τις διαδηλώσεις. Το συλλαλητήριο θα γίνει έξω από τη βουλή, στην πλατεία συντάγματος. Η αδεδυ μετατρέπει τη στάση εργασίας της 16ης ιουνίου σε 24ωρη απεργία την ίδια μέρα. Καλούν στο συλλαλητήριο έξω από τη βουλή στις 16:00. Στάση εργασίας αύριο για τους συμβασιούχους του οαεδ. Η αδεδυ ανακοίνωσε μετά από νεότερη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής, ότι θα πραγματοποιήσει 24ωρη απεργία την τετάρτη 16 ιουνίου.

«αυτό το νομοσχέδιο πρέπει να αποσυρθεί!» επισημαίνει η αδεδυ και καλεί την τετάρτη στο συλλαλητήριο έξω από τη βουλή, στην πλατεία συντάγματος, στις 16:00. Ανώτατη διοίκηση ενώσεων δημοσίων υπαλλήλων. Ταυτόχρονα, η εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ αποφάσισε τη διοργάνωση συλλαλητηρίου στις 16. Πανελλαδική στάση εργασίας ενάντια στο νόμο για τις διαδηλώσεις. Ανώτατη διοίκηση ενώσεων δημοσίων υπαλλήλων (αδεδυ).

ΑΔΕΔΥ: Στάση εργασίας και συλλαλητήριο στις 16 Ιουνίου για ...
ΑΔΕΔΥ: Στάση εργασίας και συλλαλητήριο στις 16 Ιουνίου για ... from www.usay.gr
«αυτό το νομοσχέδιο πρέπει να αποσυρθεί!» επισημαίνει η αδεδυ και καλεί την τετάρτη στο συλλαλητήριο έξω από τη βουλή, στην πλατεία συντάγματος, στις 16:00. Έτσι, πήρε πίσω την αρχική απόφασή της. Τη συνέχιση των κινητοποιήσεων με παλλαϊκό συλλαλητήριο την τετάρτη, 16 ιουνίου 2021, στις 16:00, μαζί με το εργατικό κέντρο της αθήνας, αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ. Ταυτόχρονα, η εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ αποφάσισε τη διοργάνωση συλλαλητηρίου στις 16. Σε νέα απεργιακή κινητοποίηση με αφορμή την ψήφιση του νομοσχεδίου του κωστή χατζηδάκη για τα εργασιακά, καλεί η αδεδυ. Την κήρυξη νέας 24ωρης απεργίας στις 16 ιουνίου 2021 ανακοίνωσε η αδεδυ «για να μην ψηφιστεί το αντεργατικό και αντιλαϊκό νομοσχέδιο της κυβέρνησης της ν.δ. Τη συνέχιση των κινητοποιήσεων με παλλαϊκό συλλαλητήριο την τετάρτη, 16 ιουνίου 2021, στις 16:00, μαζί με το εργατικό κέντρο της αθήνας, αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ. Τη συνέχιση των κινητοποιήσεων με παλλαϊκό συλλαλητήριο την τετάρτη, 16 ιουνίου 2021, στις 16:00, μαζί με το εργατικό κέντρο της αθήνας, αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ.

Η αδεδυ κηρύσσει στάση εργασίας την τετάρτη, 16 ιουνίου 2021, σε όλο το δημόσιο, από τις 12:00 μέχρι τη λήξη του ωραρίου.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η αδεδυ, γνωστοποίησε ότι κήρυξε 24ωρη απεργία για την τετάρτη 16 ιουνίου. Τριτοβάθμια συνδικαλιστική οργάνωση των δημοσίων υπαλλήλων της ελλάδας. Η εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ αποφάσισε τη διοργάνωση συλλαλητηρίου στις 16 ιουνίου 2021, στις 11:00 πμ, στην πλατεία κλαυθμώνος. Κήρυξη 24ωρης απεργίας στις 16 ιουνίου 2021. Τη συνέχιση των κινητοποιήσεων με παλλαϊκό συλλαλητήριο την τετάρτη, 16 ιουνίου 2021, στις 16:00, μαζί με το εργατικό κέντρο της αθήνας, αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ. Στάση εργασίας αύριο για τους συμβασιούχους του οαεδ. Η αδεδυ μετατρέπει τη στάση εργασίας της 16ης ιουνίου σε 24ωρη απεργία την ίδια μέρα. Καλούν στο συλλαλητήριο έξω από τη βουλή στις 16:00. Ανώτατη διοίκηση ενώσεων δημοσίων υπαλλήλων: Το συλλαλητήριο θα γίνει έξω από τη βουλή, στην πλατεία συντάγματος. Σε 24ωρη απεργία οι δημόσιοι υπάλληλοι στις 6 μαΐου για την εργατική πρωτομαγιά. «καλούμε τα νομαρχιακά τμήματα της α.δ.ε.δ.υ., σε συνεργασία με τα εργατικά κέντρα να πραγματοποιήσουν αντίστοιχες συγκεντρώσεις στην. Τη συνέχιση των κινητοποιήσεων με παλλαϊκό συλλαλητήριο την τετάρτη, 16 ιουνίου 2021, στις 16:00, μαζί με το εργατικό κέντρο της αθήνας, αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ.

Στην προκηρυγμένη από την αδεδυ «αποχη» από τις διαδικασίες της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας. Ανώτατη διοίκηση ενώσεων δημοσίων υπαλλήλων: Σε 24ωρη απεργία οι δημόσιοι υπάλληλοι στις 6 μαΐου για την εργατική πρωτομαγιά. 3,564 likes · 144 talking about this · 85 were here. Στάση εργασίας αύριο για τους συμβασιούχους του οαεδ.

«Θριαμβολογούν» ΑΔΕΔΥ και ΜΕΤΑ για την αποτυχία της ...
«Θριαμβολογούν» ΑΔΕΔΥ και ΜΕΤΑ για την αποτυχία της ... from s.kathimerini.gr
Τη συνέχιση των κινητοποιήσεων με παλλαϊκό συλλαλητήριο την τετάρτη, 16 ιουνίου 2021, στις 16:00, μαζί με το εργατικό κέντρο της αθήνας, αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ. Τη συνέχιση των κινητοποιήσεων με παλλαϊκό συλλαλητήριο την τετάρτη, 16 ιουνίου 2021, στις 16:00, μαζί με το εργατικό κέντρο της αθήνας, αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ. Το συλλαλητήριο θα γίνει έξω από τη βουλή, στην πλατεία συντάγματος. Αδεδυ < ανώτατη διοίκηση ενώσεων δημοσίων υπαλλήλων. Ανώτατη διοίκηση ενώσεων δημοσίων υπαλλήλων: Ανώτατη διοίκηση ενώσεων δημοσίων υπαλλήλων. Κήρυξη 24ωρης απεργίας στις 16 ιουνίου 2021. Τριτοβάθμια συνδικαλιστική οργάνωση των δημοσίων υπαλλήλων της ελλάδας.

«αυτό το νομοσχέδιο πρέπει να αποσυρθεί!» επισημαίνει η αδεδυ και καλεί την τετάρτη στο συλλαλητήριο έξω από τη βουλή, στην πλατεία συντάγματος, στις 16:00.

Ανώτατη διοίκηση ενώσεων δημοσίων υπαλλήλων (αδεδυ). Η αδεδυ σε ανακοίνωσή της αναφέρει επίσης: Σε νέα απεργιακή κινητοποίηση με αφορμή την ψήφιση του νομοσχεδίου του κωστή χατζηδάκη για τα εργασιακά, καλεί η αδεδυ. Τη συνέχιση των κινητοποιήσεων με παλλαϊκό συλλαλητήριο την τετάρτη, 16 ιουνίου 2021, στις 16:00, μαζί με το εργατικό κέντρο της αθήνας, αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ. Τη συνέχιση των κινητοποιήσεων με παλλαϊκό συλλαλητήριο την τετάρτη, 16 ιουνίου 2021, στις 16:00, μαζί με το εργατικό κέντρο της αθήνας, αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ. Η αδεδυ μετατρέπει τη στάση εργασίας της 16ης ιουνίου σε 24ωρη απεργία την ίδια μέρα. Σε 24ωρη απεργία οι δημόσιοι υπάλληλοι στις 6 μαΐου για την εργατική πρωτομαγιά. Τη συνέχιση των κινητοποιήσεων με παλλαϊκό συλλαλητήριο την τετάρτη, 16 ιουνίου 2021, στις 16:00, μαζί με το εργατικό κέντρο της αθήνας, αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ. Κήρυξη 24ωρης απεργίας στις 16 ιουνίου 2021. «καλούμε τα νομαρχιακά τμήματα της α.δ.ε.δ.υ., σε συνεργασία με τα εργατικά κέντρα να πραγματοποιήσουν αντίστοιχες συγκεντρώσεις στην. Δελτιο τυπου τησ αδεδυ να μην ψηφιστεί το νομοσχέδιο για την παιδεία η κυβέρνηση της νέας δημοκρατίας, παρά την καθολική αντίδραση της εκπαιδευτικής κοινότητας, προχωρά σήμερα, εν. Έτσι, πήρε πίσω την αρχική απόφασή της. Με ανακοίνωση που εξέδωσε η αδεδυ, γνωστοποίησε ότι κήρυξε 24ωρη απεργία για την τετάρτη 16 ιουνίου.

Post a Comment for "Αδεδυ"